12 Ocak 2009 Pazartesi

Sarraf...? Hem de İnsan...? Yok Canım Nerdeee?

Enteresanım ben karar verdim, sizde de böyle midir bilmiyorum ama varsa saklamayın yalnız hissetmeyeyim kendimi...
Şimdi efenim şöyle başlayayım, bir insan evladıyla tanışıyorum aaa diyorum ne kadar şekerdi aman şöyleydi çok sevdim, sonra bir olumsuzluk Allah o muydu şeker de hemen de karar verirsen böyle olur diyerek söv dur kendine... Eğer ki o insan evladıyla diyalog olumsuzsa ve ben hiç önemsemediysem ki suratım da düştü mü amanın... Ama sonrasında o olumsuzluk bozulur, süt liman olur herşey... Velhasıl durum şudur ki tersim ben demek ki iyi başlayan muhabbet sonlanıyor, kötü başlayansa yani bakıp ta haz etmediğimse sonrasında yağlı ballı oluyorum... Hatta geçen gün bir arkadaşla tanıştım nasıl tersim, elektrik alamadım sürekli bir kısa devre hali hasıl bende, ama içimden de diyorum ki "ters olacak nasılsa fazla da soğutmayayım içimi" :)
Hani ne derlerdi ya büyük aşklar kavgayla başlar bu da böyle birşey ama kasdettiğim aşk anlamında değil pek tabi...
Bir de ben hemen içini ortaya dökenlerdenim :( bazen isterdim ketum olayım herşeyimi sermeyeyim olmuyor huy demek ki... Rahmetli Hüseyin abi "delisi dışarda" derdi benim için...
Artık delim mi dışarda aklım mı bilemedim çok çektim bu huyumdan çünkü:)))

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Bana da olabiliyor bazen böyle şeyler. Sanırım insanoğlu bazen önyargılı olabiliyor. Bazı insan da kendini hemen belli edemeyebiliyor...Bir sürü varyasyonu var bu insan ilişkilerinin ne de olsa :) Rengin' de çok tatlıymış maşallah.Sevgiler...

Unknown dedi ki...

* Maviye Yolculuk merhaba hoşgeldin :) ben bende hala bir arıza var gibi düşünüyorum :)) bu kadar da ters ters ve hep aynı yanılgı :)
Teşekkür ederim Rengin adına şimdi ki çocukların hepsi bir harika :))

Tabiat Ana dedi ki...

:))yalnız değilsin bende de , eskiden çoğu zaman ,ilk baştan kıl olursam sonra pek sever ,iyi anlaşırsam sonunda mutlaka bir pürüz çıkardı... amaaa artık önyargımı atmaya ve değerlendirme yapmak için beklemeye karar verdim.sanırım öğreniyorum.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Fundacim o huy bende de var, benimde icimdeki disaridadir, bazen cekiyorum bu huyumdan... ama yine de bazi insanlari icine girmeden tanimak cok zor :)) Umarim guzel bir dostluktur bu :)) Kocaman sevgiler :)

sufi dedi ki...

Sen yine de değişme ...Herşeye rağmen olumlu düşünce, insanı yine de mutluluğa götürüyor.Sevgiler dilek.

Primarima dedi ki...

delisi dışardamı?
İlk kez duydum bunu hoş birlafmış malesef al bendende o kadar.Ketum olmak istiyorum ağzı sıkı olmak istiyorum.Biraz susmak istiyorum.

Unknown dedi ki...

Tabiat Ana yalnız olmadığımı bilmek güzel :) benden çok var demek ki :)
Moonsun sevgiler benden :)
Dilekciğim galiba değişemeyeceğim seviyorum kendimi böyle de beni de böyle sevsinler öyle değil mi :))
PrimaRimacım evet ne hoş laf ama değil mi :)