20 Şubat 2009 Cuma

Konuşurken Gülümsenir mi?

Ben gülümsemiyorum konuşurken, o yüz ifadem yok malesef... Ama yüzünde ışıl ışıl bir gülümsemeyle konuşanı da izlerim hayran hayran... Bu hatun da böyle, gülümsüyor konuşurken de, dişler inci parıldıyor, hep bir pozitiflik... Çok eleştiri aldım, çok yanlış anlaşıldım... Mimik konuşmanın en büyük destekleyicisi, ben de duran bir yüz, hareket eden ağız... O zaman da cennetten müjde versen algılamıyor ki karşımdaki... Anca beni tanıyacak da "haaa bu dediği aslında şu, yanlış anlamışım" diyecek... Çoktur öyle ilk tanışıp da önce arkamdan sonra yüzüme ne ukala, soğuk nevale aaaa diyen... Yok aslında sıcağımdır, ilk tanıştığıma açarım kapıları, sererim minderi, şakrakımdır ama içimde, yüzümde eseri yok...

Ama diyorum ya gülümseyerek konuşana da ayrı bir saygıyla bakarım...

Bu arada gülümseyerek kızımı uyuttum:)), ikinci posta çamaşırı astım :)), yemek sabahtan halloldu :))... Yarın sabah kahvaltısına arkadaşa gidilecek ekmek yapacağım tahıllısından :))... Öğleden sonra halama gidilecek ona en harelisinden yeni denenecek kek yapacağım :))...

Pazar... Var ona da plan da uzatmayayım şimdi...

Herkese iyi hafta sonları diyerek gülümseyerek çekildim ben :)))

28 yorum:

funda dedi ki...

Melek gibi uyuyor, maaşallah. Sanada iyi hafta sonları ...

ÖzLeM dedi ki...

Ay canım kıyamam nasılda uyuyoor ..Konuşurken bnde bazen gülümserim ama komik bişe anlatırsam :)Gülücükler yüzününzden eksilmesin.... sevgiler...

Moonish (moonsun) dedi ki...

Kizin meleklere benziyor uyurken Fundacim :)) Gulben'e bu konuda ben de bayiliyorum, cok sempatik bir kadin :)) Guzel bir hafta sonu gecirmen dilegiyle :))

Unknown dedi ki...

Sağol Adaşım :)

Özlem ben komik birşey de anlatsam duruyorum öyle gerçi bri yandan da etkili oluyor arada ciddi yüzle espri yapınca ya d abri komiklikten bahsedince ince zakalı arkadaşlar anlıyorlar dinlemeyen anlamıyor da :)))

havvanur dedi ki...

rengim dogal halin buymuş rol mi yapacan neysen oo kime neymiş kıss ama hayat hep gülsün sana inşş sevgilerr

özii dedi ki...

Bir tek ben sanırdım soğuk nevaleyi. Ama hiç de öyle durmuyorsun Fundacım gayet sıcak kanlısın yane...
Benim eşimde böyle pek bir güler yüzlüdür ve yanyana çok garip oluruz . O neşeli , ben ciddi :P

Belkıs dedi ki...

Ben genç ve güzel bir bayankene:p arkamdan laf atanım olurdu cümle aynen şu mübarek buzdolıpııı, cevaplamaktada hiç geç kalmazdım hani; hayır canım derin dondurucu :pp Lafın kısası benide gören ıyyyhh der bi :)
Gülücükleriniz daim olsun..

Unknown dedi ki...

Çok talı uyuyor maşallah; Dilerim yüzün hep gülsün...

Unknown dedi ki...

Çok talı uyuyor maşallah; Dilerim yüzün hep gülsün...

harosa dedi ki...

canim benim ne güzel uyumus nazar degmesin

Primarima dedi ki...

Bu yazının en güzel yeri o son fotoğraf ve mışıl mışıl uyku:)
Valla ben gülümserim ama sürekli ağzım beş karış açık duramam, tamam Gülbende hep bir tebessüm hep bi pozitiflik... ama bir yerden sonra 24 saat açık ağız görmekde asap bozucu oluyor.Bu kadın bunu hep yapıyor gerçekden böylemi acaba diye düşünüyorum bazen.Mimik ayrı bişey zaten Fundacığım, süreklli tebessüm ayrı bişey.Banada bazen amma soğuk diyenler oluyor oysaki içim kaynıyor:)
sende o hesap desene...

Unknown dedi ki...

MoonSun darısı sana o melekten :))

havvanur aslında gülmenin dibine vururum ama surat ciddi :))

özii al benden de o kadar o resimlerdeki tebessüm var ya ayna karşısında uğraşılmış edinilmiş yegane poz dikkat edersen o hafif sırıtma bütün resimlerimde mevcut yani çalışılmış planlı bişi :)))
bir de bizim Bey de aman bir güleç bir güleç ben de yanında nemrut hep arkadaşları diyorlarmış ki ilk zamanlar yandın sen :( ay ne fena ya sonra tanıyınca anlıyorlar ama şimdi takmıyorum kim ne anlarsa anlasın amaaaan :))

Belkıs bana laf da atamazlardı ki kaşlarım nasık çatık yüryorsam artık efe efe :))

Gülhancım Haroşacım amin sağolun...

PrimaRima aynen o hesap ama düşünsene o gülümseme mimiği sevecen bakış benim ki düz saçlıyım ama kıvırcığa da özenirim hesabı bir neviii... Allah böyle yaratmış neyleyim :)))

İlknur dedi ki...

bende gülümseyemem öyle hemen.Kızın çok güzel uyuyor,maşallah.Sana da iyi haftasonları:))

Unknown dedi ki...

"Gülünce gözlerinin içi gülüyor
Kendimi senden alamıyorum
Bilmem bakışların neler söylüyor
Cesaretim yok ki soramıyorum"
eskilerden bir şarkı geldi dilime.Bende gözlerimle gülerim ama pek öyle dudaklarım mutluluktan kendinden geçmez. Hep de imrenirim öyle içten gülebilenlere.İyi hafta sonları diliyorum tüm güzel aileye sevgiyle dilek.

kardelen dedi ki...

ne güzel uyuyor canım benim...
bu arada güzel planlar yapmışsın hadi bakalım güzel geçsin...
gülümseyerek konuşmaya gelince bende öyle konuşanlardanım diyebilirim hatta arkadaşlar beni hep gülümsememle anarlar :)
sevgiler canım...

Betül dedi ki...

ben de öyleyim, pek soğuk nevale görünümlüyüm ne yazık ki, görüntü yanıltıyor, içten kesinlikle öyle değilim, :( ancak senin profil resmin çok pozitif, sıcacık. :)

eviminnuru dedi ki...

annesi maşallah ne tatlı uyuyor bol gülücüklü hafta sonları diliyorum sevgilerle

GeCe dedi ki...

allahtan blog yazarken gülümsemek gerekmiyor bak aklıma geldi acaba ilerde teknoloji çok gelişir de yazmayıp sadece konuşurmuyuz acaba, neyse iyi hafta sonları bol eğlenceler

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

o ne güzel uyumuş öyle...uyuyan güzel..

kardelen dedi ki...

canım banem ne tatlı uyuyo öyle...sevgili funda daha öncede yorum yazmıştım sanırım bir sorun oldu sen her halinle o güzel yüreğinle zaten çok güzelsin ...
güzel planlar yapmışsın güzel bir hafta sonu geçirmen dileğiyle...

Adsız dedi ki...

Canım kendini ne güzel tahlil edip anlatmışsın.
Çok tatlısın bence.Ne tatlı uyumuş meleğin.
Sana iyi eğlenceler iyi hafta sonları canım.
SEvgiler...

AskinAy dedi ki...

öpüyorum bu uyuyan tatli prensesimizi,keyifli bir haftasonu gecirmen dilegiyle canim senide öptüm,yüzünüzdeki gülücükler hic eksik olmasin...

tutsak dedi ki...

Rengin i bi kerecik yanaklarından ısırıp uyandırabilirmiyim? :)Ama kıyamam sanırım. Bir de sen ne dersen de ona bakarken en azından gözlerindiki pırıltıları ve yüzündeki gülückleri tahmin edebiliyorum.
Sevgiler

cem dedi ki...

ne yogun bir hayat.. okuyunca ben ne yapıyorum diye düşündümde; öğleden sonra kalktım, mıy mıy kahvaltı yaptım, arada birkaç birşey, dışarı çıktım, eve geldim, pc başına oturdum.... pöffff, sıkıcı mıyım ne?

gül dedi ki...

maşallah kızınıza:) sizin ve ailenizin yüzünden gülücük eksik olmasın sevgiler

Anne İş'te dedi ki...

Canımm,nasıl da huzurlu...nasıl da gamsız..nasıl da güzel uyuyor ama sorsan eminim ne büyük dertleri vardır boyunu aşan.O yaşlarımızı düşünsene Funda???:))))

Ve bende severim yüzünde kocaman gülümsemesi olanları ama yeter ki samimi olsun!

Ama en önemlisi gülümsyen bir kalp ve vicdanın sesi;ben hafta başlarken okudum haftasonu yazını..

Gülümseten bir hafta olsun

pasttel dedi ki...

Sevgili blog sahibi siz izin aldiniz mi yegenimden en ozel aninin fotografini bi dunya insanla paylasmak icin. Herkeslerin yaninda oyle kendini uykuya salivermez. Ailesi varsa olabilir ama ikinci gobek aile ve dis mihraplara asla ve asla bu ozelini acmaz. Topitopum bi sure sonra elini kolunu seriverecek yankanatlara eger bizdeyse sinsice sokulup el kol yanak dudak demeyip opecegim hahaha opucuk manyak yapma diye bana kizamaz ki:)

Unknown dedi ki...

Sevgili öz be öz biricik tek kardeşim... sokulma kızımın yanına uykusunda öpeceğim diye... Rahmetli babaannem olsaydı eminim sana şöyle derki "öfff yeter örseleme çocuğu"
:) örseleme çocuğumu...
Ayrıca seneler seneler sonra görecek bu mirasımı diyecek ki aferin be anne :)