25 Mart 2009 Çarşamba

Seçin Seçilin... Yanılın Yakılın...

Efendim durağımızı huzurlarınızda açarkeeeen bizleeeer "işimiz hizmeeeet gücümüz milleeeet" dediiiik siz taksici arkadaşlarımıza duraklar yaptık...
Yıllardır boş duran bu nadide yere bir türlü park bahçe yapmayı akıl edemedik, yıllarca uğraştık rant elde edecek durum yaratamadık ama olsun size nurtopu gibi durak yaptık, hem de bütün grilikler içinde beyaza da boyadık...
Hadi bakalım yeter bu kadar tantana, daha gidilecek yerler var malum seçim yaklaşıyor...
Haaa seçim dedim de seçim var ya hani ....
Anladınız siz onu haydi hayırlı işleriniz olsun...
Ankarama hayırlı uğurlu olsun...




13 yorum:

TATESAL dedi ki...

Vayssss süper olmuş!!!

beenmaya dedi ki...

başarılı bir proje tebrik etmek gerek.

bizim evin önüde senelerdir inşaat alanı gibi toz toprak çamurken bir anda bu hafta asfalt yapıldı bende bu yüzden tebrik etmek istiyorum bir de...

Tabiat Ana dedi ki...

hmmm şimdi eğer doğru anladıysam bu taksiler müşterileri alıp diğer taraftan trafiğe çıkıyorlar sıralı şekilde.yalnız bence bir kaç gariplik var *üst taraftan girip Minenin yanından trafiğe karışsalar daha iyi olmazmı??
*Şimdi böylece tüm kızılaydaki taksiler bir arayamı toplandı ki öyleyse niye yani ben anlamadım.
Aslında aklıma birkaç soru daha düştüya baktım durum toptan enterasan vazgeçtim Unutun gitsin.!!!Hayırlı olsun haydi iyi seçimler...!!

sufi dedi ki...

Madem bunca borç batağında bu iller, neden acaba illa da devralmak istiyor bu insancıklar?Salak mı bunlar?Demek kiii işin içinde borç bataklarını daha da arttırıp cepleri doldurma penbe hayalleri yatıyor.

öykü dedi ki...

Ben de İstanbul um ıcın en guzelını ıstıyorum:)))
Tum kalbımle.

zuzuların annesi dedi ki...

Sevgili Funda...Zamanında Ankarada uzun yıllar yaşadım,o zamanda sevmezdim şimdi de sevmem M.G.efendiyi!Durak,fotolardan gördüğüm kadarıyla işlev fakiri bir yer olmuş...Hani şu,sol kulağı,sağ el ile tutmaya çalışmak gibi!!Ne gerek vardı? Çok mu işe yaradı?Bu işten kimler nemalandı? veya nemalanacak malum:((
Yazık,ben Ankaramı böyle görmek istemezdim:((
Aslında daha kimleriiiii görmek istemezdim ama!!!

Belgin dedi ki...

Ayranim yok icmeye, tahtiravanla giderim s....maya. Hem kriz var, illerin bütcesinde para yok diyorlar, hem de daha önemli isler varken, böyle önemsiz yerlere para yatiriyorlar!!
Heyyy Allahim, ne günlere kaldik

İlknur dedi ki...

çok güzel anlatmışsın funda.İşine ne,nasıl gelirse o tarafa yöneliyor....

SMİLENA dedi ki...

fundacım bitse de kurtulsak.hiç olmuşmu o taksi durağı.yap oraya yeşil bir park.at bir iki bank.güzelim şehirlerimizin kıymetini bilmiyoruz.avrupada her yer parklarla ve yeşilliklerle dolu.hatta yabancı filmlerde hep özenmişimdir çimenli bir park ,sevdiceğimin ayaklarına başımı dayamış,gök yüzünü seyreden mutlu ben.her yer gri ve sevimsiz.ister istemez insanı da etkiliyor.
saptırdım konuyu biliyorum.
sağlıcakla kal...

Meleğin Dünyası dedi ki...

Yaw.Ne zaman hangi arada yaptılar bu durağı.Ne gerek vardı bilmem.Kesin birilerinin çıkarı vardır.Oralarda çok bulunmam ama bir yararı oldu mu gereksiz mi diye düşündüm şimdi?

GeCe dedi ki...

bence o duraklarla önemli kişilerin bir yakınlarına ekmek kapısı çıkmıştır neme lazım aç kalmasın yakınlar

GeCe dedi ki...

bence o duraklarla önemli kişilerin bir yakınlarına ekmek kapısı çıkmıştır neme lazım aç kalmasın yakınlar

nimetin.blogspot.com dedi ki...

aaaa funda ne zaman yapıldı bu ya!!! ana hiç farketmedim. peki ne işe yarayacak. kızılayda böyle bişeye ihtiyaç yoktu ki!! varmıydı yoksa.

nimet